Jogi nyilatkozat

Információ a TMG (elektronikus médiáról szóló törvény) 5. §-a értelmében

Ultragenyx Pharmaceutical Inc.
60 Leveroni Court
Novato, CA 94949

Képviseli:
Emil D. Kakkis, M.D., Ph.D. – Vezérigazgató

Kapcsolatfelvétel

Telefon: +1 415.483.8800
E-mail: [email protected]

Az RStV (tartományközi műsorszolgáltatási szerződés) 55 § (2) bekezdése értelmében a tartalomért felel az

Ultragenyx Germany GmbH
Rüdiger Schulze
Friedrichstr. 191.
10117 Berlin

Jogi felelősség a tartalomért

Szolgáltatóként felelősek vagyunk ezen weboldalak saját tartalmáért a Német Elektronikus Médiáról szóló törvény (TMG) 7. paragrafusának 1. szakasza értelmében. A szolgáltatók azonban a Német Elektronikus Médiáról szóló törvény (TMG) 8-10. paragrafusa értelmében nem kötelesek állandóan figyelemmel kísérni a beküldött illetve tárolt információkat, és nem kötelesek illegális tevékenységekre figyelmeztető bizonyítékokat keresni.

Az információk eltávolításával vagy az információk felhasználásának megakadályozásával kapcsolatos jogi kötelezettségek továbbra sem vitatottak. Ebben az esetben a felelősségvállalásra egy adott jogsértésről való tudomásszerzés esetén van lehetőség. A jogellenes tartalmakat azonnal eltávolítjuk, mihelyt azokról tudomást szerzünk.

Jogi felelősség a hivatkozásokért

A honlap hivatkozásokat tartalmaz külsős partnereink webhelyeire. Nincs befolyásunk ezen weboldalak tartalmára, ezért nem vállaljuk a felelősséget ezen weboldalak tartalmáért. Mindig a kapcsolt webhelyek szolgáltatói illetve rendszergazdái felelnek a saját tartalomért.

A hivatkozás létrehozásakor a hivatkozott weboldalak a lehetséges jogsértések szempontjából ellenőrzésre kerültek. Illegális tartalmat nem észleltek az összekapcsoláskor. A hivatkozott webhelyek tartalmának állandó figyelemmel kísérése nem írható elő a jogsértés észszerű bizonyítéka nélkül. A jogellenes tartalmakat azonnal eltávolítjuk, mihelyt azokról tudomást szerzünk.

Szerzői jog

A szolgáltatók által ezen a weboldalon közzétett tartalmakra és összeállításokra a német szerzői jogi törvények vonatkoznak. A sokszorosításhoz, szerkesztéshez, terjesztéshez és a szerzői jogi törvény hatályán kívül eső bármilyen felhasználáshoz a szerző vagy az értelmi szerző írásbeli engedélye szükséges. Ezeknek a weboldalaknak a letöltése és másolata csak magán célú használatra megengedett. A tartalom kereskedelmi célú felhasználása az értelmi szerző engedélye nélkül tilos.

Külsős partnerek szerzői jogi törvényeit tiszteletben tartjuk, amennyiben ezen webhelyek tartalma nem a szolgáltatótól származik. A weboldalon megtalálható külsős partnerek honlapjaira ez vonatkozik. Ha azonban a szerzői jogi törvény megsértését észleli, kérjük, tájékoztasson minket. A jogellenes tartalmakat azonnal eltávolítjuk.