Aviz juridic

Informare conform art. 5 TMG (Legea germană privind serviciile de telemedia)

Ultragenyx Pharmaceutical Inc.
60 Leveroni Court
Novato, CA 94949

Reprezentată de:
Emil D. Kakkis, M.D., Ph.D. – CEO

Contact

Tel: +1 415.483.8800
E-mail: [email protected]

Responsabilitatea pentru conținut se aplică în conformitate cu art. 55(2) RStV (Contractul de stat de radiodifuziune)

Ultragenyx Germany GmbH
Rüdiger Schulze
Friedrichstr. 191
10117 Berlin

Răspunderea pentru conținut

În calitate de furnizori de servicii, suntem răspunzători pentru conținutul propriu al acestor site-uri web în conformitate cu alin. 7, secțiunea 1 din Legea germană privind serviciile de telemedia (TMG). Cu toate acestea, în conformitate cu paragrafele 8-10 din Legea germană privind serviciile de telemedia (TMG), furnizorii de servicii nu sunt obligați să monitorizeze permanent informațiile transmise sau stocate sau să caute dovezi care indică activități ilegale.

Obligațiile legale de a elimina informațiile sau de a bloca utilizarea informațiilor rămân necontestate. În acest caz, răspunderea este posibilă numai la momentul deținerii de informații cu privire la o încălcare specifică a legii. Conținutul ilegal va fi eliminat de îndată ce se ia cunoștință de el.

Răspunderea pentru linkuri

Oferta noastră include linkuri către site-uri web ale unor terțe părți externe. Nu avem nicio influență asupra conținutului acestor site-uri web, prin urmare nu putem garanta pentru conținutul respectiv. Furnizorii sau administratorii site-urilor web conectate sunt întotdeauna responsabili pentru propriile conținuturi.

Site-urile către care merg linkurile au fost verificate pentru posibile încălcări ale legii la momentul creării linkului. La momentul conectării nu a fost detectat niciun conținut ilegal al linkului. Nu poate fi impusă o monitorizare permanentă a conținutului site-urilor web conectate fără indicii rezonabile că a existat o încălcare a legii. Linkurile ilegale vor fi eliminate imediat în momentul în care vom lua cunoștință despre ele.

Drepturi de autor

Conținuturile și compilările publicate pe aceste site-uri de către furnizori sunt supuse legilor germane privind drepturile de autor. Reproducerea, editarea, distribuția, precum și utilizarea în orice fel în afara domeniului de aplicare a legii dreptului de autor necesită o autorizație scrisă a autorului sau a autorului de origine. Descărcarea și copiile de pe aceste site-uri web sunt permise doar pentru uzul privat.
Utilizarea în scopuri comerciale a conținutului nostru fără aprobarea autorului de origine este strict interzisă.

Legile privind drepturile de autor ale terților sunt respectate atât timp cât conținutul de pe aceste site-uri web nu provine de la furnizor. Contribuțiile terțelor părți pe acest site sunt indicate ca atare. Oricum, dacă depistați orice încălcare a legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne informați. Un astfel de conținut ilegal va fi eliminat de îndată ce se ia cunoștință de el.